Culture Coated met Paul Dingemans, Yana Seel en Nathalie Liefsoens

Paul Dingemans(Oerchef)was zaterdag één van de 3 gasten. Bij OERCHEF gaan we terug naar de basis, naar de essentie van wat voeding echt zou moeten zijn. We schuiven chemische toevoegingen en onnatuurlijke processen opzij en kiezen resoluut voor zuiverheid. Voeding die het lichaam werkelijk voedt, die energie schenkt en niet rooft. Ons manifest is geen holle frase, maar een leidraad die onze missie duidelijk maakt: kiezen voor échte voedingswaarde.

Yana Seel is een bekende naam in de wielersportwereld. Ze werd op haar 33ste de eerste vrouwelijke CEO bij World Tour Ploeg Astana. Yana is afkomstig uit Kazachstan en reisde als 16-jarige richting België om geneeskunde te studeren. Dit bleek uiteindelijk niet volledig haar ding en via professionele omwegen kwam ze eerder toevallig terecht bij wielerploeg Astana die haar in eerste instantie vroeg om een marketinganalyse te doen, maar haar uiteindelijk de job als CEO aanbood.

Nathalie Liefsoens Ceo A Priori
Over A Priori
Sinds 1994 begeleiden we organisaties in de realisatie van hun ambities via het rekruteren en selecteren van managementprofielen, gaande van operationeel – en middle management tot C-level.
Onze focus gaat naar het connecteren van bedrijven met gedreven mensen, die passen in het DNA van het bedrijf. De combinatie van onze ervaring en het gebruik van wetenschappelijk onderbouwde tools zijn de basis van ons succes.

0:00

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven