Innertiatief met Salvatore Alexiou & Roxy

Ons gesprek ging over liefde, [kinder] dromen, muziek die raakt en zijn boek Natural way the 4 elements. Voor de snelle aankopers van het boek is er korting, nl. voor 20 euro ipv 25 euro en het boek wordt zelfs aan huis geleverd met een persoonlijke boodschap van de schrijver.

Zoals steeds bij Salvotore was ons gesprek ook interactief met de luisteraars. Zo hebben we een hartoefening gedaan om te voelen welke kinderdromen we als volwassenen nog mogen waarmaken. We mogen vanuit ons hart onze missie hier op aarde neerzetten.

Hij is aanwezig bij Healthy Theatre in zaal Olympia op 20 april met zijn boek en voor een leuke babbel. En zijn volgende theaterstuk is op 19 mei eveneens in zaal Olympia te Hasselt.

 Beluister zeker de muzikale podcast.

0:00

1 gedachte over “Innertiatief met Salvatore Alexiou & Roxy”

  1. De magie ligt recht voor onze neus. Dank om de energie via radiogolven te verspreiden, keep your Light shining Salva en Roxy. The world needs more happy healers als jij en ik. Ik voel me helemaal in mijn element! Namaste.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven