Innertiatief met Liv van Weddingen

Een diepgaand gesprek over energetisch – en lichaamswerk waarin je aan de slag kan gaan met het oplossen van trauma’s en gebeurtenissen in je leven. Ook het oplossen van zowel vrouwelijke als mannelijke collectieve trauma’s, over generaties heen. Want angsten en trauma’s kunnen via het DNA overgeleverd worden, dus inderdaad van generatie op generatie. Leven vanuit liefde en leven vanuit je hart staan centraal. Zelfliefde ontstaat als je voldoende ruimte kan maken in je cellen. Alles wordt opgeslagen in je cel geheugen, vooral de gebeurtenissen en trauma’s vanaf baby tot en met 7 jaar hebben de meeste impact op je (verdere) leven.
Liv heeft momenteel trajecten die voor vrouwen zijn die dieper willen ingaan op deze gebeurtenissen en die de moed hebben om erdoorheen te gaan en te durven voelen.

Heb je interesse voor deze onderwerpen, herbeluister dan onze podcast met muziek.

Of zoek Liv op insta of via de website:
liv.forlove
https://www.livforlove.be/wie-ben-ik/

0:00

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven