Innertiatief met Koen Snyers

Het gesprek met Koen Snyers gaat over intuïtieve piano muziek die hij via kleinschalige initiatieven tot aan de man/vrouw wil brengen. Hij heeft recentelijk een nieuw album PURE uitgebracht. Dit heeft hij op piano-dag, 28 maart (de 88ste dag van het jaar), officieel voorgesteld in het Yoga centrum te Tongeren. 

De muziek ondersteund perfect bij Yoga of bij ZEN-meditatie.  Met zijn intuïtief gecreëerde pianomuziek, meditatieve woorden en intuïtieve coaching wil hij mensen opnieuw laten ontspannen en rust laten ervaren. 

Vandaar dat hij ook individuele ondersteuning aanbiedt en vanop afstand Reiki kan geven.

Samen met zijn vrouw Jana geeft hij ontspanningssessies bij hen thuis, in hun ZEN-ruimte. Een volgende sessie is gepland op 5 mei en er is plaats voor 8 mensen. Hier zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Koen schrijft ook poezie en heeft enkele boeken uitgebracht.

Ben je nieuwsgierig hiernaar? Bekijk zijn social media of  zijn website: https://koensnyers.mailerpage.io/

Ik wens je rustgevend podcast luisterplezier.

0:00

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven