Innertiatief met Erica Beutels

Welke connectie is er tussen Engeland én Brazilië?
Waarom is Brazilië de rode draad doorheen haar leven?
Doorheen de jaren is reizen in het buitenland steeds belangrijk voor haar geweest. Ze heeft 5 jaren in Engeland gewoond en gewerkt en daarna 10 jaren in Brazilië, in de stad Piracicaba. Hier heeft ze een project, Caminho de Mateus uit de grond gestampt voor gezinnen met kinderen met een beperking. Vanuit de overheid is daar amper ondersteuning voor deze kinderen en mensen.
Haar toekomst plannen hebben ook te maken met een zelfvoorzienend project in Brazilië, waar mensen kunnen kiezen voor een lang of kortverblijf met keuze voor een kortdurende of langdurende opleiding naar keuze (taallessen, surflessen,…).

Wil je hierover graag meer weten: luister naar deze podcast mét muziek.
Je mag ook steeds contact met haar opnemen voor informatie of een leuke babbel 😉
Erika.beutels@yahoo.com

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven