Het Schuuren Scharniertje met Merho

Wie is de populairste man van Vlaanderen? Het is een onopvallend burgermannetje met hoefijzer kapsel, een dikke neus en een ferme druipsnor. Hij heeft een goed gevoel voor humor, is onversaagd en onverstoorbaar. Getrouwd, met twee kinderen en wonend in een rustige suburbia buurt. Zijn nuchtere vrouw heet Charlotte, sexy dochter Fanny en guitige zoon Nopel. We hebben het natuurlijk over Marcel Kiekeboe, creatie van Merho aka Rob Merhotein. Na 174 albums heeft Merho de lier aan de wilgen gehangen en Kiekeboe doorgegeven aan Cambré en NIX. Tijd voor een gesprek op Het Schuurend Scharniertje! De man – Kiekeboe dus – heeft 4 standbeelden in Vlaanderen. Niemand deed ooit beter!

0:00

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven