Het Schuuren Scharniertje met Jeroen Olyslaegers

De kop van een echte dichter spreekt boekdelen, zei de fotograaf van De Bezige Bij en hij trok een foto van Jeroen Olyslaegers. De wilde warrige haardos, de struik van een baard, het grootse gebaar, het zijn onderdelen van het merk Olyslaegers. Top of the bill door zijn oorlogsroman Wil, 100.000 keer over de toonbank gegaan, en door miljoenen gezien op Netflix. Een combo van activisme, genereus schrijverschap en Facebook gebaseerde opiniemakerij die talloze volgers in zijn ban houdt. Een man met een plan, die iets te zeggen heeft, en geen blad voor de mond neemt. Schrijver voor de 21ste eeuw die de geschiedenis kundig herschrijft.

0:00

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven