Het Schuuren Scharniertje met Patrick Van Gompel

Ettelijke keren heeft hij er zijn hachje bijna bij ingeschoten, maar hij heeft nooit versaagd. De pothelm op zijn robuuste kop, de microfoon in zijn berenklauw, Patrick Van Gompel heeft alle brandhaarden en oorlogssituatie getrotseerd: de Balkan, Somalië, Congo, Rwanda, Antwerpen. Met zijn kogelvrij vest deed hij jarenlang zijn stand ups terwijl de Patriots, de Migs, de AK43 en de granaten langs zijn oren floten. Wanneer hij thuiskwam deed hij een stripdetox en begroef hij zich in duizenden stripverhalen. En hij ontdekte een grote liefde voor zijn Nederlandse bovenburen. Met andere woorden, Patrick Van Gompel is een interessante mens.

0:00

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven