Rockumentary van 28 april 2024

Wegens gezondheidsredenen zijn er in deze aflevering geen praatjes van mij. Moest men stem en keel even sparen. Daardoor geef ik de uitleg hier bij de herbeluisterlink. De playlist van gisteren, en van sommige bands ook wat extra info. De uitzending begon met Mr. Myst hun nieuwe single This is what woman do. Deze is trouwens onze allereerste single van de maand, en zal deze maand elke week opnieuw gedraaid worden. Mr Myst treed 30/4 op in Club HELL in Diest, 3/5 Rock Kappaert in Zwevegem en 16/5 Asgaard Gent. Hierna kwam VLOED . Van hun nieuwe album De Dag koos ik het nummer The Nightcomer. Op 26/5 staan ze samen met Neverus als support van Air Raid in South Of Heaven Hardrock Cafe & Venue in Bilzen. Dan One zillion decibels met Rain, Killer band met Kleptomania. Deze staan trouwens op 18/5 in de Etalage in Heusden-Zolder en op 30/7 op Asgard rock men metalfest van Hilfest vzw . @bad lizzard met Black Hole. Uit Nederland koos ik de band @hvalross met het nummer Mercenary Knights. Terug naar onze Belgische toppers met LionsPride (official fanpage) Belgian Hardrock en Breaking Out, Kate’s ACID en No Time, Scavenger met Black Witchery, @scarved met Army Of Weels. @black widow uit Maasmechelen met het nummer Against the Wall, @fn Guns met Nightmare, @double Diamond met Reflections en als afsluiter van deze Oldschool aflevering koos ik niemand minder dan @ramses ( Stefaan Lambrecht ) met een van mijn favoriete nummers van hun, Babylon. Hopelijk genoten jullie ervan, en via deze herbeluisterlink nog iets meer. Stay tuned and keep supporting the underground 🤘 Evy out.

0:00

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven