Rockumentary van 7 april 2024

We doorlopen de bands die meedoen aan de halve finales van de Alcatraz bash. Deze halve finales zullen doorgaan in South of Heaven in Bilzen, @kids rhythm and blues cafe in Antwerpen, en De Verlichte Geest in Kortrijk. De finales zullen doorgaan in Club HELL in Diest. Dit zijn de bands die te horen zullen zijn vanavond : @barrel smoke , @isabeau , @stellarbone , @through the void , @far beyond , @ocean encounters , PrimEvil , @waves of decay , @earupt , @highway jack , @rage feeds death , @x-pozed , @a goat as our shepherd , @mantah. De laatste 2 bands staan niet in de halve finales, een ervan won vorig jaar, en de ander staat dit jaar zowiezo op het Alcatraz podium. Stay tuned and keep supporting the underground 👌🤘

0:00

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven